Družimo se zdravo

Naši zaposlenici ostvaruju razne benefite.

Pružamo podršku svojim zaposlenicima.

icon

Rekreativni biciklistički klub Dukat

Družimo se zdravo

Rekreativni biciklistički klub Dukat (RBK Dukat) osnovali smo 2012. godine sa željom da među svojim zaposlenicima potičemo svakodnevno korištenje bicikla te ekološke, zdravstvene i društvene koristi rekreativnog biciklizma, uz istovremeno poticanje timskog duha, druženja i prijateljstva.

RBK Dukat danas broji oko 130 članova - zaposlenika Dukata, a klubom upravlja sada već četvrti predsjednik – dugogodišnji Dukatov zaposlenik. Članovi kluba svake godine sudjeluju na nekoliko brdsko-biciklističkih utrka i zajedničkih internih vožnji.

Novi zaposlenici Dukata aktivno se pozivaju u članstvo RBK-a Dukat, koje je za sve zaposlenike besplatno.

icon

Dukat prva „tvrtka prijatelj bicikala“ u Hrvatskoj

Družimo se zdravo

Dukat je prva tvrtka u Hrvatskoj koja je dobila certifikat “tvrtka prijatelj bicikala”, kao dokaz poticanja dolaska zaposlenika biciklom na posao te promicanja ovog ekološki prihvatljivog načina prijevoza. Certifikat je Dukatu dodijelila udruga Sindikat biciklista zahvaljujući aktivnostima Rekreativnog biciklističkog kluba Dukat te uređenju parkirališta za bicikle kao i organizaciji biciklističkih utrka Dukat Fit za odrasle i Dukatino utrka za djecu.

icon

Mali nogomet i logističke igre

Družimo se zdravo

U Dukatu brinemo o zdravlju i dobrobiti naših zaposlenika kroz poticanje i sufinanciranje rekreativnih i sportskih aktivnosti u kojima naši zaposlenici čine većinu članstva. Uz potporu i financiranje Rekreativnog biciklističkog kluba Dukat, sufinanciramo i malonogometni klub KIM Karlovac te malonogometni tim Dukata u Zagrebu. Svake godine u Karlovcu održavamo i logističke igre, susret zaposlenika Logistike Dukata i povezanih poduzeća koji služi druženju i povezivanju s kolegama, a uključuje turnir u nogometu, pikadu i kartanju.

Tražimo sezonske radnike!